Logo Musée préhistorique de Tautavel

Appelez-nous :

+33 (0)4 68 29 07 76

Pour toute information ...

N

Appelez-nous :

+33 (0)4 68 29 07 76

N

Envoyez-nous un email :

contact @ 450000ans.com

Botiga

shopLa botiga del Museu Prehistòric de Talteüll us proposa articles diversos : llibres especialitzats, llibres per a joves, reproduccions d’objectes prehistòrics, sílex, penjolls, mapes, pòsters…

Moneda de col•lecció

boutique-pieceLa medalla “Home de Talteüll” editada per Moneda de París.
El record indispensable que persegueixen tots els col•leccionistes.
– edició limitada

La guia del Museu de Talteüll

boutique-guide-museeTot sobre la prehistòria a Talteüll, un suport excel.lent i sintètic per preparar una visita o un treball.
– Disponible en diverses llengües a partir de 4€

Objectes – Records

boutique-souvenirsA més de les samarretes, les gorres, els clauers i altres objectes habituals a les botigues especialitzades, podreu adquirir jocs educatius, productes artesanals i sobretot rèpliques d’objectes del quotidià prehistòric, un kit foc, penjolls, puntes de fletxa,…

Librairia

boutique-librairieLa botiga del Museu proposa una varietat important de llibres de prehistòria, d’obres especialitzades, didàctiques, de novel•les però per damunt de tot una col•lecció important d’estudis pedagògics.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Envoyez-moi la newsletter 450000ans.com. Je comprends qu’en cliquant sur “je m’inscris”, je choisis explicitement de recevoir la newsletter et que je peux facilement et à tout moment me désinscrire.

Archives

Suivez-nous sur les réseaux sociaux

Pin It on Pinterest

Shares
Share This