Logo Musée préhistorique de Tautavel

Appelez-nous :

+33 (0)4 68 29 07 76

Pour toute information ...

N

Appelez-nous :

+33 (0)4 68 29 07 76

N

Envoyez-nous un email :

contact @ 450000ans.com

Accueil » Notícies » Les Festes de la prehistòria 4 agost del 2015

Les Festes de la prehistòria

fete-de-la-prehistoireEl punt culminant de l’estiu tindrà lloc l’estiu amb el Festival de la Prehistòria. Amb familiars o amics, descobreix la prehistòria. Més divertit i emocionant que mai Talteüll ofereix durant aquests dies:

  • prehistòrics tallers gratuïts: nens i adults podran gaudir aprenent a tallar pedra, arc per disparar, la llum del foc com els homes prehistòrics, aprèn l’art dels nostres avantpassats, fer adorns i joies prehistòrics i moltes altres activitats …
  • Nous trobades amb els investigadors, així com visites guiades de l’excavació
  • per arribar als expositors per ajudar a descobrir els millors productes locals (vi, oli, espècies …), sinó també la reconstrucció paleontologia, minerals i fòssils, a més de la més fina artesania (coberts, tir amb arc, joies).

Espai i les fotos, una cabina de fotos amb un període de posada en escena, i una zona de jocs gratis per als nens també estaran disponibles.
Pràctica: el museu (10h-19h non stop) del matí es pot treure el màxim profit de diversos tallers de la tarda.

La festa de la prehistòria és la garantia d’un viatge inoblidable al passat!

Vous pourriez aussi aimer…

Inscrivez-vous à notre newsletter

Envoyez-moi la newsletter 450000ans.com. Je comprends qu’en cliquant sur “je m’inscris”, je choisis explicitement de recevoir la newsletter et que je peux facilement et à tout moment me désinscrire.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This